Tiskanje

Tiskarna Demago in tisk knjig

Želite v dar podariti knjigo, a ne veste, če se vam tiskanje le – te cenovno izplača? Obiščite tiskarno Demago in naročite tisk knjig.

No, v kolikor nimate časa jim lahko naročilo pošljete kar preko spleta, saj so imajo tudi to omogočeno. Tisti, ki ste že kdaj takšne ali drugačne knjige tiskali z navadnim tiskom, se predobro zavedate, kakšen strošek to prinese s sabo. V kolikor ste želeli kakšen evro prihraniti, ste se morali odločiti za večjo naklado tiskovin, kljub temu, da se je na ostanku knjig potem pričel nabirati prah.

Tiskarna Demago

To sedaj ni več problem, saj tiskarna Demago nudi tisk knjig s posebno metodo tiskanja, zaradi česar je tiskanje sedaj izvedeno še hitreje in cenovno bolj ugodno. Natisnite samo eno knjigo ali dve, ni pomembno – prihranili boste! Vas zanima kako je to možno?Z digitalnim tiskom! Gre za tehniko tiska, katera je vodena s strani računalnika – to pa omogoča nižje stroške in hitrejši čas izdelave. Seveda digitalni tisk ni namenjen le tiskanju knjig, ampak lahko s tem novodobnim tiskarskim trendom tiskate tudi raznorazne brošure, vizitke, etikete, koledarje, vabila, voščilnice, jedilnike, klubske kartice in podobno.

Zakaj bi torej namesto nekaj deset knjig, natisnili nekaj sto samo za to, da bi prihranili? Če malce bolje pomislimo, na ta način niti ne prihranite, v kolikor preostanek knjig ne potrebujete, kajne? Z digitalnim tiskom lahko knjige postanejo še bolj osebno darilo, saj funkcija personalizacije omogoča, da na vsak izvod knjige posebej napišete kakšno posvetilo oziroma kar vam leži na duši. Zato nikar več ne skrbite in ne oklevajte pri vaši odločitvi, naj digitalni tisk odloči namesto vas. Izberite najbolje – izberite tiskarno Demago!