Print na majice
Tiskanje

Poceni in hiter print na majice

Bi potrebovali print na majice? Potem ste verjetno že začeli iskati ustreznega ponudnika. V zadnjih letih se je število teh precej povečalo, zato načeloma ne bi smelo biti težko najti primernega. Vendar pa to ne drži povsem, saj izbira ni vedno lahka. Nekateri ponudniki zahtevajo recimo minimalno količino kosov, torej jih manj kot toliko sploh ne tiskajo. Drugi tiskajo samo na navadne majice s kratkimi rokavi, ne pa recimo tudi na majice z dolgimi rokavi ali hoodije s kapuco. Spet tretji pa nimajo na zalogi številke in barve oblačil, kakršne bi potrebovali vi, ali pa so enostavno predragi.

Tiskanje na majice

Pri izbiri ponudnika, ki bo za vas opravil print na majice, je torej treba gledati na različne kriterije. Prvi kriterij je vsekakor ta, da ponudnik sploh omogoča tisto, kar potrebujete. Najprej torej premislite, na kakšen kos oblačila bi potrebovali tiskanje.

Print na majice

Je to majica s kratkimi ali dolgimi rokavi, hoodie pulover s kapuco, morda predpasnik ali kaj drugega? Napis, podobo ali logotip lahko natisnete tudi na kapo ali vrečko, kar še dodatno poveča možnosti izbire. Kljub temu pa na prvem mestu še vedno ostaja print na majice, za katerega se še vedno odloča največ ljudi.

Različne barve in velikosti oblačil

Ko se odločate za print na majice, preverite, ali vam ponudnik omogoča različne barve, predvsem pa različne velikosti oblačil. Pomembno je torej, da je določen kos oblačila na voljo tako v želeni barvi, ki ste si jo zamislili, kot v velikosti, ki jo potrebujete. Nič vam ne pomaga, če je pri določenem puloverju sicer označena zelena barva, a jo v velikosti S, ki jo potrebujete, recimo ni na voljo. Seveda pa je poleg barv in velikosti najbolj pomembna tudi kvaliteta oblačil in to, ali je na voljo ženski in moški model oziroma za kakšen kroj oblačila sploh gre.

Časi, ko je šlo za brezoblične kroje, ki smo jih nosili le za spanje, so na srečo že davno mimo in danes lahko dobite kakovostne in lepo krojene kose oblačil, na katere vam natisnejo unikatni motiv, napis, logotip vašega podjetja ali kaj drugega. Print na majice tako lahko obsega praktično karkoli si zamislite ali zaželite. Ima pa večina ponudnikov na voljo tudi zbirko oblačil, ki so že potiskana z zanimivi motivi – oglejte si jih in preverite, ali bi bilo med njimi kaj primernega za vas!