Tiskanje

Prave kartuše za naš Canon printer

Eno izmed najbolj znanih podjetij, ki se ukvarja z izdelavo optičnih rešitev je Canon. Tako je to podjetje priljubljeno med fotografi in ustvarjalci videa. Po drugi strani pa izdelujejo tudi neverjetno popularne printerje, ki so cenovno ugodni in kvalitetni. Tako smo skoraj vsi že imeli svoj Canon printer, ki smo ga potrebovali za domačo ali profesionalno rabo.

Poleg printerja smo potrebovali tudi kartuše canon, ko nam je zmanjkalo barv. Na trgu je ogromna izbira različnih kartuš in tonerjev, ki se ločijo na originalne in ponaredke in to nas lahko hitro zmede, ko kupujemo nove kartuše.

Originalna kvaliteta

Za najboljšo kompatibilnost in kvaliteto so originalne kartuše najboljša izbira, če so od istega izdelovalca kot je printer. Ker so kartuše canon narejene s kompatibilnostjo v mislih, nam ni potrebno skrbeti, da ne bi kaj delovalo med printanjem. Z uporabo originalnih kartuš bomo podaljšali življenjsko dobo printerju, saj so narejene, da delujejo z našim modelom printerja.

Podjetje Canon je razvilo posebno formulo, ki jo imajo vse njihove kartuše. Posebnost te formule je, da ima maksimalen izkoristek barv za printanje visoko-kvalitetnih slik. Tako bodo barve oživele na naših printih, slike in dokumenti pa bodo imeli čiste linije in razločno besedilo brez napak.

Nameščanje novih kartuš

Nameščanje kartuš lahko opravimo sami doma. Brez posebnega znanja ali priprav lahko hitro sami zamenjamo kartuše našemu printerju v nekaj minutah. Same kartuše so narejene iz človeku in naravi prijaznih materialov, ki jih lahko recikliramo. Tako lahko kadarkoli našemu printerju zamenjamo kartuše, ko jim zmanjka barve.

Različni modeli

Na izbiro od omenjenega podjetja imamo printerje za vse namene; za poslovne in domače uporabnike obstajajo različni printerji. Lahko izbiramo med tremi najbolj popularnimi serijami, ki so trenutno na trgu:

  • Pixma
    Za domače uporabnike, Pixma printerji so namenjeni za vsakodnevno kopiranje dokumentov in slik.
  • Maxify
    Za velika in majhna podjetja, Maxify serija je namenjena za zahtevno podjetniško uporabo.
  • Selphy
    Printanje z mobilnih naprav uporablja posebne kartuše canon, ki so narejene za najboljšo možno kvaliteto printanja slik.

Naš printer bomo najbolje izkoristili z uporabo originalnih kartuš. Če bomo uporabljali kartuše canon bomo printali brez skrbi in obenem varovali svoj printer.

Domača ali poslovna uporaba primernega printerja nam bo zagotovila, da bomo naše izdelke na papirju lahko predstavili na najboljši način.

Želite izvedeti več informacij o tem kako poteka reševanje podatkov? Sledite povezavi in si preberite članek na to temo.